Analyse Zaterdagwedstrijden van nabij bekeken

bernie de vuyst
| 0 reacties
Zaterdagwedstrijden van nabij bekeken
Foto: © SC

In tweede klasse zijn er drie speeldagen afgewerkt en geen enkele ploeg heeft nog het maximum van de punten. Antwerp, Dender en het verrassende Virton hebben hun start niet gemist met 7 op 9. Deinze en Ronse konden nog geen wedstrijd winnen.

KV Mechelen kwam op eigen veld niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen het sterke Dender. Thiebaut opende de score voor de bezoekers terwijl Kielo-Lezi gelijkstelde voor Malinwa.

Virton hield de punten thuis tegen Deinze. De Oost-Vlamingen kwamen nochtans op voorsprong via Masureel. Bendaha en Calicchio schoten de Luxemburgers evenwel naar de zege (2-1).

OH Leuven ging met punten lopen bij KVSK United (1-2). De openingstreffer van Peeters werd van de mat geveegd door sluwe vossen Brogno en Remy.

Antwerp kende geen problemen met Tubeke. Campbell, Tomsin en Olguin zorgden voor een droge 3-0. Bezoeker Diawara mocht vroegtijdig gaan douchen met rood.

Oostende haalde fors uit tegen Eupen: 4-0. Wallaeys, Bates en uitblinker Lord (2x) zetten de de netten bol voor de kustjongens.

Een doelpunt van de jonge Duchatelet was voor Union voldoende om de drie punten weg te kapen uit Ronse (0-1).



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties