Gravesen haalt uit naar ex-ploegmaats

Dave Sentobin
| 0 reacties
Gravesen haalt uit naar ex-ploegmaats
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Gravesen is nog maar net vertrokken bij Real Madrid of hij haalt zijn ex-collega’s al door het slijk. De Deense middenvelder laakte op de Deense televisie de houding van de galácticos. Capello noemde hij zelfs een arrogant en egoïstisch individu. Gravesen hoopt bij zijn huidige club Celtic meer geluk te vinden dan in de Spaanse hoofdstad.
 
“De spelers van Real zijn op het voetbalveld echte helden, maar naast het veld zijn sommigen ook sterren en dat maakt het net moeilijk. Ze kunnen zich niet concentreren op het voetbal.” De Deen gaat nog verder in zijn scheldtirade. “Het is fantastisch om te spelen met zulke spelers, maar als er slecht drie lopen, gaat het niet meer. Dat is ontoelaatbaar voor zo’n grote club als Real Madrid.”
 
“Als je zoveel verdient als de spelers van de Koninklijke en een superster bent, dan moet je een voorbeeld zijn en hard werken. Mijn ex-ploegmakkers deden dat niet en waren soms zelfs echte klootzakken.” Gravesen vroeg zich ook af waarom Real hem indertijd overnam van Everton. “Ik ben helemaal geen verdedigende middenvelder. Als Real zo’n speler wou, dan had de club Lee Carsley moeten kopen. Die speelde achter mij bij Everton.”
 
Over de nieuwe coach heeft de middenvelder van Celtic ook geen enkel goed woord. “Capello had me nog niet zien spelen en hij zei al me niet meer nodig te hebben. Hij wist zelfs nog niet hoe ik heette. Net hetzelfde met de keepers. Hij had nog nooit van Casillas gehoord. Hij kende enkel Diego López en Illgner, die al lang niet meer bij Real is.” [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties