Auxerre wint, Lens speelt gelijk

Kristof Blomme

Auxerre heeft gewonnen bij Dinamo Zagreb. In Kroatië werd het 1-2. Lens kwam dan weer niet verder dan een 0-0 gelijkspel bij Ethnikos Achnas.

Auxerre boekte een knappe overwinning bij Dinamo Zagreb. Twee minuten voor de pauze kwamen de Fransen op voorsprong via Jelen. Halfweg de tweede helft kwam de thuisploeg langszij. Het was de Kroatische Braziliaan Eduardo die daarvoor zorgde. Toch kon Auxerre nog de overwinning wegkapen, want een kwartier voor het einde zette Niculae de 1-2 op het bord.

Lens speelde 0-0 gelijk bij de Cyprioten van Ethnikos Achnas. De Fransen mogen daar uiteindelijk nog tevreden mee zijn, want een kwartier voor tijd werd Sidi Keita met rood van het veld gestuurd. Lens hield de nul op het bord, waardoor de terugwedstrijd geen probleem zou mogen opleveren.