Sheva en Rosicky gaan uitblinken

Yves Dekoning
| 0 reacties
Sheva en Rosicky gaan uitblinken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Premier League verwelkomde deze zomer weer een aantal opwindende nieuwe gezichten. Meest spraakmakende transfer was die van Andrei Shevchenko. Chelsea plukte de goalgetter weg bij AC Milan. Geen slechte zet van Jose Mourinho volgens onze lezers. Volgens 40% gaat hij immers zijn stempel drukken op de Engelse competitie. Hij scoorde wel maar één keer in de eerste vier duels.

Ook Thomas Rosicky zou indruk moeten maken. De balvaardige Tsjech mag bij Arsenal zijn kunstjes tonen. Voor 25% van onze lezers gaat hij dat op een indrukwekkende manier doen. De Gunners behaalden amper twee op negen. Het is dus nog wachten op de stempel van Rosicky. 

Chelsea plukte Michael Ballack weg bij Bayern Munchen. De Duitse middenvelder zal volgens 10% van de stemmers beter presteren dan elke andere nieuwkomer. Niet slecht voor een gratis transfer. Bij Tottenham rekenen ze op veel doelpunten van Dimitar Berbatov. De voormalige spits van Bayer Lervkusen kan rekenen op 8% van onze stemmen. Ook ploegmaat Didier Zokora scoort met 6% nog behoorlijk in onze poll. De Ivoriaan verhuisde van St-Etienne naar de Spurs. In een grijs verleden kwam hij nog uit voor Racing Genk.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties