Vrasene pakt 1ste zege na doelpuntenfestival

Gentil Dossche

De eerste overwinning is binnen voor KFC Vrasene. Op eigen veld won het de thriller tegen Kerksken na een doelpuntenfestival met 4-3. Hoewel Vrasene al van bij de start kon achtervolgen, zette het toch door en wist Tim Van Elst in de slotseconden nog de winning-goal te scoren.
De Wedstrijd was nog niet goed bezig, of Kerksken stond al 0-1 voor. Cooreman zette de bal laag voor tot bij Buyl en die verzilverde de kans zonder problemen. Toch was Vrasene niet onder de indruk en trok het ook ten aanval. In de 3' kreeg Van Elst de kans om uit te halen, maar zijn laag schot werd gepakt door doelman Wittenberg. De minuut daarop mocht Verbeke trappen, maar zijn schot ging over doel. In de 10' dan schudde Andy Janssens een perfecte lange voorzet uit zijn sloffen, en de vrijstaande Van Elst kon de gelijkmaker vrij in doel koppen (1-1). 8' later kwam Vrasene zelfs op voorsprong. Na goed stoorwerk van Raaymakers bij doelman Wittenberg, trapte die de bal tegen de Vrasense spits, en de bal rolde zomaar in doel (2-1). Toch wist Kerksken nog gelijk te komen via alweer Buyl iets voor het halfuur. Daarmee trok Vrasene de rust in met een 2-2 gelijkstand.
In de tweede helft was de eerste kans voor Kerksken. Na een lage voorzet kon Buyl zijn derde doelpunt van de avond vrij in doel tikken. Enkele minuten later mocht diezelfde Buyl uithalen op doel, maar zijn afstandsschot strandde net naast doel. In de 73' Vrasene nog eens. Verbeke zette de bal voor tot bij L. Janssens en die kopte de 3-3 tegen de netten. De wedstrijd leek te gaan eindigen op een gelijk spel, tot enkele seconden voor tijd. Na goed stoorwerk van Vrasene werd de bal voorgezet tot bij Tim Van Elst, en die kopte in extremis de 4-3 cijfers op het scorebord. Vreugde alom en hierbij heeft Vrasene zijn eerste overwinning van het seizoen te pakken. Volgende zondag, na onze Footlunch, komt SK Berlare op bezoek. Supporters op post !
Doelpunten: 1' Buyl (0-1), 10' Van Elst (1-1), 18' Raaymakers (2-1), 28' Buyl (2-2), 61' Buyl (2-3), 73' L. Janssens (3-3), 90+2 Van Elst (4-3)