Zamparini wil dat zijn ploeg verliest

Zamparini wil dat zijn ploeg verliest
Foto: © SC

Maurizio Zamparini kwam maandag wel met een zeer opvallende uitspraak naar buiten. De ambitieuze voorzitter van Palermo zou graag hebben dat zijn ploeg komende donderdag in de Uefa Cup verliest van West Ham United. Volgens Zamparini bezit de Siciliaanse ploeg niet de spelers om aan twee grote competities tegelijkertijd deel te nemen. Palermo won wel de heenwedstrijd in Engeland met 1-0.
 
Zamparini: “Ik hoop dat West Ham ons uit de Uefa Cup knikkert anders ben ik er zeker van dat we zondag van Chievo verliezen. Dit team is niet competitief in twee verschillende tornooien en eerlijk gezegd geef ik niet om de Uefa Cup. Ik prefereer de Serie A. Rotatie is enkel mogelijk voor clubs die ook Europees ambities hebben, maar dat is niet zo in ons geval.”
 
“Het is een heerlijk gevoel om aan de top te staan, maar het is verschrikkelijk om terug te vallen na een onacceptabel en irritant verlies. Ik geloof dat de prestaties van onze verdediging moeten verbeteren, want we slikken te veel doelpunten in vergelijking met onze concurrenten. We kunnen leren van deze nederlaag, maar we moeten gefocust blijven.”
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties