Mpenza opnieuw in Belgische selectie

Thomas Dubois
| 0 reacties
Mpenza opnieuw in Belgische selectie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bondscoach René Vandereycken maakte vrijdagmiddag z'n selectie bekend voor de twee volgende kwalificatiewedstrijden in de aanloop naar het EK. Volgende week zaterdag, 7 oktober, speelt België in en tegen Servië. De woensdag erop speelt België thuis tegen Azerbeidzjan. Verrassend in de selectie is de rentree van Emile Mpenza, die momenteel in het Midden-Oosten z'n dollars verdient. Het is een uitgebreide selectie waarbij ook voor broer Mbo Mpenza een plaatsje was.
 
Ook Léonard, die bij Feyenoord niet al te veel aan spelen toe komt, zit in de 22-koppige selectie. De selectie telt met Stijnen, De Vlieger en Vandenbussche drie doelmannen. [AN]
 
De selectie:
 
Doelmannen: Stijnen (Club Brugge), De Vlieger (Zulte Waregem) en Vandenbussche (Heerenveen)
 
Verdedigers: Vermaelen (Ajax), Léonard (Feyenoord), Van Damme (Anderlecht), Hoefkens (Stoke City), Kompany (Hamburg), Van Buyten (Bayern München)
 
Middenvelders: Englebert (Club Brugge), Goor en Vanden Borre (Anderlecht), Defour en Geraerts (Standard), Mudingayi (Lazio), Simons (PSV)
 
Aanval: Mbo Mpenza (Anderlecht), Emile Mpenza (Al-Rayyan), Huysegems (Feyenoord), Dembele (AZ), Luigi Pieroni (Auxerre) en Vandenbergh (Racing Genk).    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties