O'Connor uit Schotse selectie gezet

Luc Goderis
| 0 reacties
O'Connor uit Schotse selectie gezet
Foto: © SC

De Schotse bondscoach Walter Smith heeft Garry O'Connor uit zijn selectie gezet.  De aanvaller van Lokomotiv Moskou meldde zich daags na de 1-0 overwinning tegen Frankrijk niet in het spelershotel en mag daarom woensdag niet meedoen tegen Oekraïne.

De manager van O'Connor liet de Schotse voetbalbond zondag telefonisch weten dat de speler die avond niet in het hotel zou terugkeren.  Het antwoord was kort : O'Connor hoefde dan helemaal niet meer terug te keren !

Het is wel niet echt duidelijk of de interlandcarrière van de 23-jarige O'Connor nu al dan niet ten einde is.  Assistent bondscoach Tommy Burns stelde wel dat Smith op een later tijdstip nog een gesprek met de spits zal voeren.  "Voetballers hebben ook wel eens problemen, maar ik weet zeker dat de coach en O'Connor er uitkomen", aldus de assistent.

Afgelopen weekend had de Schotse aanvaller nog gezegd niet gelukkig te zijn in de Russische hoofdstad.  Een goed half jaar geleden trok O'Connor, na zes seizoenen Hibernian, naar Lokomotiv Moskou, maar daar kampt hij nu met heimwee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties