Cassano wil terug in Italië spelen

Dave Sentobin
| 0 reacties
Cassano wil terug in Italië spelen
Foto: © SC

Antonio Cassano heeft het vertrouwen van Capello verloren en wil vertrekken bij Real Madrid. De Italiaanse oefenmeester doet nauwelijks een beroep op zijn landgenoot en lijkt nu zelfs definitief voor het spitsenduo Van Nistelrooy – Rondaldo  te gaan. Il talentino wil daarom zo snel mogelijk een nieuwe club in Italië vinden.
 
Met de komst van Fabio Capello hoopte Cassano zijn gloriedagen van weleer terug te vinden. Nu drie maanden later is de Italiaanse aanvaller een illusie armer. Hij is de vijfde speler  met het minste aantal speelminuten. Hij speelde slechts 160 minuten, enkel Mejía (90’), Robinho (90’), de geblesseerde Cicinho (137’) en Ronaldo (9’) doen het nog slechter. Uiteraad doen doelman Diego López, Helguera en Pavón (elk geen enkele speelminuut) nog slechter.
 
Cassano weet dat zijn bankzitterstatus bij Real Madrid hem verder van de Italiaanse selectie verwijdert en hij wil absoluut het Europees kampioenschap met zijn land spelen. Daarom heeft hij zijn zaakwaarnemer Antonio Bozzo al laten weten dat hij wil vertrekken uit de Spaanse hoofdstad. Zeker nu blijkt dat Van Nistelrooy en Ronaldo het spitsenduo worden en Raúl en Robinho de eerste vervangers.
 
Het Italiaanse Napoli, actief in de Serie B, heeft al gesprekken gehad met de speler. De Zuid-Italiaanse ploeg was aanvankelijk van zin de speler voor volgend seizoen aan te trekken. De club probeert na de economische malaise immers opnieuw naar het hoogste niveau te klimmen en hoopte dan bij de promotie Cassano als sterspeler aan te trekken. Maar nu zou Napoli tijdens de winterperiode al Cassano willen overnemen.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties