Oddo geschorst, Ibrahimovic niet

Oddo geschorst, Ibrahimovic niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lazio zal het twee wedstrijden zonder Massimo Oddo (foto) moeten zien te redden. Inter kan echter wel rekenen op de diensten van Zlatan Ibrahimovic. De Zweed werd beschuldigd van spuwen richting Andrea Sottil van Catania, maar omdat een ander camerastandpunt een ander beeld weergaf, besloot de Discisplinaire Commissie de aanvaller niet te schorsen.
 
Afgelopen zondag liep de slotfase in de wedstrijd tussen Lazio en Caglari uit de hand. Zowel Massimo Oddo van Lazio als Daniele Conti en Joe Bizera van Cagliari werden met rood van het veld gestuurd. De twee eerstgenoemden ontvingen een schorsing van twee speeldagen terwijl Bizera één duel van de kant moet toekijken ondanks het protest van Cagliari. Daarnaast moet ook Sulley Ali Muntari van Udinese twee wedstrijden vanuit de tribunes aanschouwen.
 
Volgende spelers werden voor één speeldag geschorst: Vincent Candela (Siena), Carmine Coppola (Messina), Nicolas Cordova (Messina), Giovanni Pasquale (Livorno), Marco Donadel (Fiorentina) en Marco Pisano (Palermo).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties