Zebina weigerde in te vallen

Zebina weigerde in te vallen
Foto: © SC

Merkwaardig incident maandagavond in de wedstrijd tussen Napoli en Juventus Turijn. Toen het duidelijk werd dat Nicola Legrottaglie omwille van een schouderblessure niet kon verder spelen, wou coach Didier Deschamps Jonathan Zebina in het veld brengen. De Fransman weigerde echter in te vallen en dat creëerde meteen geruchten dat hij weg wil. Technisch directeur Alessio Secco denkt echter dat Zebina schrik had om zich te blesseren.
 
Secco: “Ik denk dat het onderwerp buitengewone proporties heeft aangenomen. Ik wil zijn acties niet rechtvaardigen, want wanneer hij zich beschikbaar stelde bij Deschamps om op de bank te zitten, dan moest zijn beschikbaarheid 100% zijn. Ik denk dat hij schrik had om zichzelf te blesseren.”
 
“Zebina heeft recent een zware blessure opgelopen en keerde terug tegen Modena. Daar leverde hij een goede prestatie, maar werd hij gedwongen om het veld te verlaten met een spierprobleem. Hij is recent zeer ongelukkig geweest en daarom is het normaal dat hij het veld vreest. Ik hoop dat dat de reden is voor zijn weigering.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie B

Nieuwste reacties