Orlando: 'Ik kon scoren in die fase'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Orlando: 'Ik kon scoren in die fase'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge won zaterdagavond met 2-0 van Charleroi. Het was geen simpele wedstrijd voor blauw-zwart. Stijn Stijnen moest zich meermaals tonen en lag zelf aan de basis van een belangrijke fase in de wedstrijd.
 
De doelman van Club Brugge torpedeerde de Limburger Orlando toen die op weg was naar de Brugse doel. De scheidsrechter zag er geen graten in en liet doorspelen. De Charleroi-speler was niet te spreken over deze fase. "Als dit geen fout is, dan zullen er nog weinig fouten gefloten worden. Een belangrijk moment in de match, want ik had wel het gevoel te kunnen scoren bij die fase", aldus de aanvaller.
 
Stijn Stijnen bleef rustig bij heel het incident. "Het oogde misschien spectaculair, maar ik ging voor de bal. De scheidsrechter heeft het goed gezien. Als hij wel zou fluiten, dan was het misschien enkel geel." Tot slot wou de Brugse goalie nog het volgende kwijt. "Als de fout van Zitka op Jovanovic (tijdens Standard-Anderlecht) geen strafschop is, dan dit ook niet", aldus een lachende Stijnen. [TH]         
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties