Rovers en Spurs hebben punten nodig

Luc Goderis
| 0 reacties
Rovers en Spurs hebben punten nodig
Foto: © SC

Zondagnamiddag ontvangt Blackburn in Ewood Park, Tottenham.  Voor beide teams zou dit wel eens een belangrijke ontmoeting kunnen zijn.
 
Zowel de Rovers als de Spurs zijn in de Uefabeker ongeslagen maar in de Engelse Premier League vergaat het hen heel wat minder.  Blackburn staat momenteel, na een reeks van vier opeenvolgende nederlagen, pas vijftiende.  Tottenham doet amper beter en won dit seizoen nog niet buitenshuis. 
 
Beide teams zitten dus in een dipje en zelfs scoren lukt hen amper.  De thuisploeg lukte amper één doelpunt tijdens hun laatste vier wedstrijden.  De Londenaars troffen tijdens hun zes uitwedstrijden dit seizoen slechts twee keer raak en daarvoor was zelfs een penalty en een owngoal nodig.
 
Rovers-manager Mark Hughes zit vooral defensief met de handen in het haar.  Zurab Khizanishvili zit zondag een schorsingsdag uit en Lucas Neill en Ryan Nelsen zijn geblesseerd.  Op het middenveld ligt Steven Reid in de blauwwitte lappenmand en zijn Morten Gamst Pedersen en Robbie Savage twijfelachtig.
 
Martin Jol heeft ook zijn zorgen.  Pascal Chimbonda, Calum Davenport, Anthony Gardner en Paul Stalteri zijn allen twijfelachtig voor zondag, maar de Nederlandse manager recupereert wel Teemu Tainio.
 
Beide ploegen hebben zondag dringend nood aan een driepunter om hun blazoen wat op te poetsen en hopelijk gaan ze er dan ook voor zodat de wedstrijd geen kopie wordt van die van vorig jaar.  Het bleef toen na een zwakke partij bij 0-0.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties