Maldini denkt aan stoppen

Maldini denkt aan stoppen
Foto: © SC

Hoewel de AC Milan-fans het niet graag zullen horen, denkt Paolo Maldini openlijk aan stoppen. De 38-jarige kapitein sukkelt al een aantal maanden met zijn beide knieƫn en een operatie eind vorig seizoen in Antwerpen door professor Martens bracht niet de nodige bevrijding.
 
Maldini: Ć¢ā‚¬Å“Het gaat niet goed niet meer. Mijn beide knieĆ«n doen pijn en het is niet gemakkelijk om zo te trainen. Ik heb recent enkele goede wedstrijden gespeeld, maar toekomstgericht is de situatie niet positief. Op dit moment denk ik dat ik op het einde van het seizoen ga stoppen. Om de waarheid te zeggen heb ik nog niet eens gedacht over wat ik zal doen als ik stop met voetballen. Maar het is nog te vroeg om daaraan te denken.Ć¢ā‚¬Ā
 
Maldini zal in ieder geval als een fenomeen de Italiaanse voetbalgeschiedenis ingaan. De verdediger is bezig aan zijn 23ste seizoen in de Serie A en dat is beter dan de 22 van de vorige recordhouder Silvio Piola. Ook evenaarde tot nu tot niemand MaldiniĆ¢ā‚¬ā„¢s record van gespeelde Serie A-wedstrijden, namelijk 591. Waarschijnlijk is het tevens lang wachten tot iemand meer wedstrijden voor de Italiaanse nationale ploeg zal spelen dan de 126 van Maldini.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties