'Milan vangt weer bot voor Trézéguet'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Milan vangt weer bot voor Trézéguet'
Foto: © SC

AC Milan zit krap in de aanvallers en dat heeft er toe geleid dat het opnieuw een bod heeft uitgebracht op Juventus-spits David Trézéguet. Maar Juventus zou net als de vorige keer het bod van de Milanezen van de hand hebben gewezen. Dat staat te lezen op Tuttosport.

Juventus wil de Franse aanvaller kost wat kost behouden om zo snel mogelijk en liefst dit seizoen nog terug te promoveren uit de Serie B. Trézéguet van zijn kant zou graag zo snel mogelijk vertrekken uit Turijn op weer op het hoogste niveau te kunnen spelen.

Milan had vorige zomer ook al een poging ondernomen om Trézéguet naar San Siro te halen. De rossoneri zijn nog altijd op zoek naar een waardige vervanger voor de naar Chelsea vertrokken goalgetter Andriy Shevchenko. Aankoop Ricardo Oliveira (overgekomen van Betis Sevilla) voldoet niet en ook Alberto Gilardino en Filippo Inzaghi kampen met vormproblemen.

AC Milan scoorde dit seizoen nog maar elf keer in twaalf duels. In de Champions League gaat het de Milanezen beter af want daar scoorde het acht keer in vijf duels. Vier van die goals vielen wel in het thuisduel tegen Anderlecht. Aanvallende middenvelder Ricardo Kaká nam van die acht goals er vijf voor zijn rekening.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie B

Nieuwste reacties