Geraerts: 'Mijn vader regelt alles'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Geraerts: 'Mijn vader regelt alles'
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Wat doet Karel Geraerts komende winter? De middenvelder is in juni 2007 einde contract bij Standard en heeft tijdens de winterstop drie opties: alsnog bijtekenen, het seizoen uitspelen en gratis vertrekken, of in de winter voor een minieme transfersom andere oorden opzoeken.

"Ik denk dat die eerste mogelijkheid heel onwaarschijnlijk is. Maar zeg nooit nooit in het voetbal", vertelt Geraerts op standard.be. "Toch ga ik er niet meer van uit. Vertrekken tijdens de winterstop? Dat is ook een mogelijkheid natuurlijk. Maar dan moeten alle partijen er zich in kunnen vinden. Standard zou zo een laatste transfersom kunnen verdienen."

"Ik heb geen enkel concreet contact. Mijn vader regelt alles voor mij. Ik lees ook wel in de kranten dat ploegen zoals Feyenoord, Anderlecht, Genk, Brugge, en enkele Duitse en Engelse ploegen geinteresseerd zijn, maar meer weet ik daar ook niet van. Ik wil gewoon een goed evenwichtig vinden tussen het sportieve, financiële en familiale. En ooit wil ik mijn kans wagen in het buitenland. Het is geen must, maar zou het graag doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties