Amper twee Belgen in actie

Philippe Crols
| 0 reacties
Amper twee Belgen in actie
Foto: © SC

Echt laaiend enthousiast zullen de Duitse voetbalfans en kenners allicht niet zijn over de Belgen die actief zijn in de Bundesliga. Dit weekend was het opnieuw huilen met de pet op. Slechts twee landgenoten kwamen in actie. 

Beginnen doen we met het goede nieuws. Daniël Van Buyten was opnieuw titularis bij landskampioen Bayern. De verdediger speelde negentig minuten mee en zag hoe er met 1-2 werd gewonnen van HSV, het team van de geblesseerde Vincent Kompany

Voor het overige valt er weinig goeds te melden. Joris Van Hout bleef vrijdag heel de wedstrijd op de bank. Zijn team, Bochum, verloor met 2-1 tegen leider Schalke. 

Peter van der Heyden is nog steeds niet fit en keek toe hoe zijn ploeg niet voorbij Nürnberg kwam. Wolfsburg speelde 1-1 gelijk en blijft zo hangen in de middenmoot. 

Met onze landgenoten in dienst van Mönchengladbach gaat het week na week slechter en slechter. Enkel Thijs mocht twintig minuten meespelen in de wedstrijd tegen Stuttgart. Sonck zat heel de partij op de bank en Daems is nog steeds geblesseerd. Gladbach verloor in Stuttgart met 1-0.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties