Weer een rel rond Tévez

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Weer een rel rond Tévez
Foto: © SC

De relatie tussen de Argentijn Carlos Tévez en West Ham United gaat van kwaad naar erger. Zaterdag verliet de aanvaller woest Upton Park nadat zijn manager Alan Pardew hem had gewisseld in de partij tegen Sheffield United.

"Hij ging direct naar huis en daar ben ik zeer teleurgesteld over", aldus Pardew. "Het is een gebrek aan respect voor mij, de rest van de technische staf en een zijn ploegmaats. Ik ga er van uit dat het gewoon zijn teleurstelling was, maar dat is nog geen goede reden voor dit gedrag."

Tévez is er bij West Ham nog steeds niet in geslaagd de weg naar de netten te vinden. Ook gisteren wilde het weer niet lukken, al voetbalde hij niet slecht. Pardew besloot dan maar om Tévez na 65 minuten in te wisselen voor routinier Teddy Sheringham.

"Ik dacht dat hij goed was", ging Pardew verder. "Ik heb hem ook niet gewisseld omdat hij slecht bezig zou zijn. We hebben Sheringham ingezet omdat hij goed kan verdedigen op standaardsituaties", deed Pardew zijn uitleg waarom hij de kopbalsterke spits inbracht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties