Lierse op zoek in Noorwegen

Kristof Blomme
| 0 reacties
Lierse op zoek in Noorwegen
Foto: © SC

Lierse, dat na veertien speeldagen amper twee punten telt, is op zoek naar versterking in Noorwegen. De Pallieters hebben hun oog laten vallen op Hoseth. 

Lierse staat, net als vorig seizoen, voor een loodzware opdracht om het behoud te verzekeren. Het pakte tot nu toe amper 2/42. Volgende week komt Club Brugge op bezoek op het Lisp. 

Bij Lierse geloven ze nog in het behoud. Getuige daarvan de aanstelling van Kjetil Rekdal als hoofdtrainer. Om in die opdracht te slagen zullen er ook spelers moeten bijkomen. In dat opzicht is men op zoek in Noorwegen. 

Onder andere Magne Hoseth wordt van dichtbij gevolgd. De 26-jarige aanvallende middenvelder speelde twintig keer voor de Noorse nationale ploeg. Dit seizoen is hij actief bij Molde, dat vorig seizoen zakte uit de hoogste Noorse klasse. 

Positief voor Lierse is dat Rekdal de speler nog kent van bij Valerengen. Probleem zou het prijskaartje kunnen zijn. De speler definitief aantrekken is onmogelijk. Bij Lierse hoopt men de speler enkele maanden te kunnen huren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties