Sarriugarte mag ophoepelen bij Athletic

Dave Sentobin
| 0 reacties
Sarriugarte mag ophoepelen bij Athletic
Foto: © SC

Na het 1-3 verlies van gisteravond tegen Sevilla gaat Athletic op zoek naar een nieuwe trainer. Felix Sarriugarte kreeg vanmiddag te horen dat de clubleiding niet langer met hem verder wou. Vanavond bevestigde voorzitter Ana Urquijo de geruchten aan de pers. Een mogelijke opvolger is nog niet bekend.
 
De raad van bestuur van Athletic Club besliste vanmiddag dat het zo niet langer verder kon met de club en besloot om Sarriugarte de bons te geven. Morgen zal de vrouwelijke voorzitter van de Baskische club in een persconferentie meer uitleg geven over het ontslag en de mogelijke opvolger. Daarover wordt al volop gespeculeerd in de Spaanse media die José Manuel Esnal “Mané” zien als kandidaat-opvolger nummer één.
 
Sarriugarte begon pas voorbije zomer bij de rojiblancos en behaalde slechts één overwinning met zijn team. De ploeg uit Bilbao staat dan ook op een teleurstellende 18de plaats in de Primera División. De nieuwe coach zal de vierde trainer worden bij Athletic in dertien maanden tijd. Eerder werden Mendilibar en Clemente al bedankt voor bewezen diensten en vandaag dan Sarriugarte.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties