Fenerbahçe verliest in Spanje

Emre Karayavuz

Fenerbahçe heeft teleurgesteld in Spanje, waar sarikanarya verloor van Celta de Vigo.

Het spel was op zich niet slecht van de zijde van Fener waar het wel de toon zette in de wedstrijd. In de 14e minuut kreeg het zelfs een penalty die door Alex werd genomen. De speler faalde echter oog in oog met de keeper, want zijn inzet werd door de keeper gered. In de 40e minuut kreeg Kezman nog een grote kans maar faalde en zo bleef het bij rust 0-0.

In de tweede helft was het weer Fener die de betere kansen kreeg, in de 56e minuut kopte Alex op aangeven van Aurelio op de paal en geen minuut later was het dit keer Appiah die de paal trof na een schot. In de 77e minuut kreeg Celta vlak voor het strafschopgebied een vrije schop. Deze werd door Canabio genomen en belande in de hoek; 1-0 voor de Spanjaarden. In de resterende minuten kon Fener geen vuist maken en verloor het duel en de punten.