NAC wil ex-Anderlechtspeler

Mathias Dumarey
| 0 reacties
NAC wil ex-Anderlechtspeler
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sherjill MacDonald, in een ver verleden nog actief bij RSC Anderlecht, staat in de belangstelling van de Nederlandse eersteklasser NAC Breda. Dat meldt Omroep Gelderland. De Brabanders zien in MacDonald de ideale man om de Braziliaan Leonardo op te volgen als die tijdens de winterstop of na het seizoen Breda verlaat.

MacDonald speelt momenteel bij AGOVV Apeldoorn. Hij scoorde dit seizoen al tien doelpunten in de Nederlandse Eerste Divisie. Deze zomer kwam de aanvaller over van Hamburg SV waar hij niet tot de A-kern hoorde. Onlangs debuteerde MacDonald voor Jong Oranje. 

Anderlecht haalde MacDonald destijds weg bij de jeugdacademie van Ajax Amsterdam waar hij geboekstaafd stond als een groot talent, maar in Brussel kon hij nooit aarden. Bovendien toonde hij er wat misplaatse vedettenneigingen waarna Anderlecht hem terug liet gaan. Hij zorgde er toen wel voor dat de Brusselaars in het seizoen 2002/3 niet werden uitgeschakeld in de eerste ronde van de Uefabeker door met de hand de 1-2 te scoren op het veld van het Noorse Stabæk IF nadat paarswit in Brussel had verloren met 0-1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties