NAC wil Salmon terughalen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
NAC wil Salmon terughalen
Foto: © SC

Volgens RTV/Noord Glen Salmon keert mogelijks terug naar NAC Breda. De Zuid-Afrikaan vertrekt op het einde van dit seizoen zeker bij FC Groningen

De ondertussen 28-jarige aanvaller stond in het verleden al eens vier jaar onder contract in Breda. Met de Bredanaars kende hij in het seizoen 1999/2000 het meeste succes toen hij met de ploeg als kampioen promoveerde uit de Eerste Divisie en hij zelf met zestien doelpunten in 26 partijen een groot aandeel had in die promotie. Die prestatie kon hij echter nooit meer herhalen.

Ook in de vier seizoen die Salmon nu al speelt bij Groningen, viel de Zuid-Afrikaan niet op door een hoog aantal doelpunten die hij kon aantekenen. In zijn eerste drie seizoenen kon hij telkens maar vijf doelpunten scoren. In het afgelopen seizoen deed hij het iets beter met zeven treffers. In het huidige seizoen moet Salmon tevreden zijn met een rol op het tweede plan want Erik Nevland en Luis Suarez krijgen van coach Ron Jans de voorkeur.

Salmon, een drievoudig international voor zijn land, heeft een aflopend contract bij Groningen en gaf in het verleden al aan dat hij zijn carrière wil voortzetten in Engeland of Duitsland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties