Stankovic wil carrière bij Inter beëindigen

Stankovic wil carrière bij Inter beëindigen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dejan Stankovic heeft tegenover de verzamelde pers aangegeven dat hij niets anders wil dan zijn carrière af te sluiten bij Inter. Er waren geruchten dat de 28-jarige middenvelder zou overstappen naar Real Madrid omdat er nog niet is gepraat over het contract van de Serviër dat afloopt op 30 juni 2008. Stankovic wil echter onmiddellijk een contract voor 10 jaar tekenen.
 
Stankovic: “Diegenen die zeggen dat mijn toekomst afhankelijk is van Mancini spreken niet de waarheid. Maar het is algemeen geweten dat er onwaarheden over zulke zaken worden geschreven. Dit zijn allemaal dingen die we onderling doornemen met de zakenwaarnemers en diegenen die verantwoordelijk zijn voor die taken.”
 
“Ik hoop dat ik mijn carrière bij Inter kan beëindigen en een contract voor het leven kan tekenen. Ik kan vertellen dat ik 100 % zeker ben dat ik hier zal blijven. Als Inter dat wil, dan zou ik nu voor al jullie ogen voor 10 jaar bijtekenen. Momenteel is het echter belangrijker om naar Inter te kijken in plaats van naar mijn contract of dat van Mancini.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties