Spelers Standard in de belangstelling

Kristof Blomme
| 0 reacties
Spelers Standard in de belangstelling
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Zoals tijdens elke winterstop lijkt het bij Standard weer een komen en gaan spelers te worden. Toch maakt algemeen directeur Pierre François zich geen zorgen. 

De kans is groot dat Oguchi Onyewu tijdens de winterstop vertrekt bij Standard. De Amerikaanse verdediger staat in de belangstelling van Engelse, Spaanse, Griekse en Italiaanse ploegen. De 24-jarige speler kan weg bij Standard voor een beperkt bedrag van drie miljoen euro. 

Ook voor Mohammed Sarr, zijn maatje centraal in de verdediging bij de Rouches, is er interesse. Het contract van de ex-Milanspeler loopt eind dit seizoen af. Standard zou het contract willen verlengen, maar een akkoord is nog niet in de maak. Bovendien speelde hij een goede heenronde en is er dus ook voor hem heel wat interesse. 

Daarnaast lopen de contracten van Geraerts en Deflandre eveneens af eind dit seizoen. Geraerts vertrekt enkel wanneer er een heel goed bod komt. Volgens François heeft de middenvelder weinig gekost en zit Standard dus niet te wachten op het transferbedrag dat het voor hem zou kunnen vangen tijdens de winterstop. 

Voor Eric Deflandre heeft er zich nog geen club gemeld. Ook hij hoeft echter helemaal niet te vertrekken in de volgende transferperiode. "De supporters hoeven niet te vrezen. Voor elke speler die vertrekt zal er een goeie vervanger aangetrokken worden. Er werden al interessante contacten gelegd", aldus François nog. Danté, de linksachter van Charleroi, zou één van de mogelijkheden zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties