Garcia vraagt begrip van de fans

Yves Dekoning
| 0 reacties
Garcia vraagt begrip van de fans
Foto: © SC

Bij Liverpool FC loopt ene Luis Garcia rond. Hij kan geniale doelpunten scoren, maar evenzeer dom balverlies lijden door nonchalante hakjes en dribbels. De supporters stellen dat niet altijd op prijs, maar de 28-jarige Spanjaard kan zijn speelstijl niet veranderen. 

De nummer tien roept dan ook de supporters op om hem meer te steunen. Hij hoort alles wat ze roepen, ook afkeurende opmerkingen of geluiden. Garcia vindt het niet leuk als ze hem uitjouwen, maar heeft er mee leren leven. Hij begrijpt wel dat de fans gefrustreerd zijn als iets mislukt.

"Ik raak gefrustreerd door mijn eigen acties als iets mislukt, maar ik kan mijn speelstijl niet helemaal veranderen. Ik doe altijd wat me het beste lijkt op een bepaald moment. Ik volg gewoon mijn instinct, het is niet zo dat ik show wil verkopen. Mensen houden van spelers die geweldige dingen kunnen met een bal, maar nooit de bal verliezen. Hoeveel spelers kunnen dit? Alleen Zinedine Zidane misschien. Het gaat toch al beter dan in mijn eerste seizoen hier. Ik leer bij en lijd steeds minder dom balverlies."


    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties