Man City wil Richards niet laten gaan

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
Man City wil Richards niet laten gaan
Foto: © SC

Chelsea zit met de handen in de haren. Het uitvallen van John Terry heeft in defensief opzicht voor problemen gezorgd. Chelsea slikte maar liefst zes tegendoelpunten in de laatste drie wedstrijden. De geruchten over een eventuele transfer van Micah Richards naar Chelsea worden dan ook steeds luider. De jonge Richards maakte zijn debuut voor de Engelse nationale ploeg in de interland tegen Nederland(1-1).

Door de huidige situatie zou het niet ondenkbaar zijn dat Micah Richards straks een basisplaats bij Chelsea zou kunnen afdwingen. Maar Manchester City lijkt niet bereid om de talentvolle verdediger te laten gaan. Volgens Man City-manager Stuart Pearce was er tot nu toe enkel contact met Chelsea betreffende een eventuele terugkeer van Shaun Wright-Phillips naar het City of Manchester Stadium. De kans dat Wright-Phillips terugkeert naar Man City is overigens ook vrij klein. 

Maar Stuart Pearce concentreert zich nu vooral op het behouden van Micah Richards. "We bevinden ons niet in de situatie van twee jaar geleden toen we wegens financiële redenen wel moesten verkopen. Enkel wanneer het de club ten goede komt zullen er spelers de club verlaten. Micah is hier gelukkig en wil hier blijven spelen" aldus de manager van Manchester City.              
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties