Portsmouth ontvangt de Spurs

Luc Goderis
| 0 reacties
Portsmouth ontvangt de Spurs
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de eerste dag van het nieuwe jaar staan in Fratton Park twee verliezers van de tweede-Kerstdag-speeldag tegenover elkaar.  Portsmouth legde toen nipt de duimen in Bolton, terwijl Tottenham in eigen huis zijn meerdere moest erkennen in Liverpool.
 
Revelatie Portsmouth ziet voor de komst van de Spurs Nwankwo Kanu terugkeren in de kern.  Manager Harry Redknapp gaf de Nigeriaan tegen Bolton immers wat rust.  Hoogstwaarschijnlijk maakt de Portugese ster Manuel Fernandes pas volgende week zijn rentree bij Pompey.
 
Tegen Liverpool hield Spurs-manager Martin Jol zijn spits Dimitar Berbatov eveneens op de bank.  De Bulgaar had wat koorts en werd gespaard.  Ledley King is er dan waarschijnlijk niet bij, net zoals Robbie Keane en Jermaine Jenas die beiden geblesseerd blijven.
 
Vorig seizoen kwamen de Spurs winnen in Fratton Park.  Op slag van rust versloeg Andy Griffin zijn eigen doelman en halfweg de tweede helft zorgde Jermaine Defoe voor de 2-0.  Tijdens de heenronde van dit seizoen hielden de Spurs de drie punten thuis.  Danny Murphy opende al heel vroeg de score en Defoe verdubbelde die net na het halfuur.  Net voor de pauze milderde Kanu nog tot 2-1.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties