Wapenaar kwaad op Vitesse

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Wapenaar kwaad op Vitesse
Foto: © SC

Vitesse-doelman Harald Wapenaar is niet tevreden met de uitspraken van zijn club Vitesse Arnhem. De club uit Gelderland had aangegeven dat het op zoek is naar een nieuwe doelman, maar het was vooral de argumentatie die het bestuur gaf, die Wapenaar in het verkeerde keelgat schoot.

Wapenaar kan begrip opbrengen voor het feit dat de club een nieuwe sluitpost zoekt. De Arnhemse club heeft namelijk de Servische international Vladimir Stojkovic, nu nog bij het Franse FC Nantes, op het oog. Maar vooral de manier waarop het afdanken van de 36-jarige Wapenaar naar voren werd gebracht, vond de keeper maar minnetjes.

"Concurrentie is goed, daar loop ik niet voor weg. Het verhaal dat ik blessuregevoelig ben, klopt niet en getuigt van weinig respect. Zoiets hoor ik liever in mijn gezicht dan dat ik het hoor of lees in de media", aldus Wapenaar in De Gelderlander.

Of Wapenaar nu nog het seizoen zal afmaken bij Vitesse, zal afhangen van een gesprek dat hij eerstdaags zal hebben met trainer Aad De Mos. De ervaren sluitpost kan rekenen op de belangstelling van RKC Waalwijk en Sparta Rotterdam. Een aanbod van de Oekraïense club Stal Alchevsk wees hij af.

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties