Maniche wordt Atlético's 'enfant terrible'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Maniche wordt Atlético's 'enfant terrible'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Portugees Maniche ontpopt zich bij zijn club Atlético Madrid steeds meer als een 'enfant terrible'. Javier Aguirre, de coach van de Madrileense club, besloot om de middenvelder van training weg te sturen naar huis nadat hij afgelopen zondag er in geslaagd was om veertig minuten te laat te komen op een afspraak met de hele selectie.

Aguirre wou zondag het teleurstellende gelijkspel tegen de Spaanse hekkensluiter Gimnástic de Tarragona (0-0, nvdr) bespreken met zijn spelerskern. Volgens de coach gaf Maniche door te laten te komen een duidelijk teken dat hij niet geïnteresseerd was in diens uiteenzetting.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Maniche negatief het nieuws haalt bij los Colchoneros. Hij liet eerder al blijken niet tevreden te zijn bij een wissel en ook met de fans van Atlético Madrid botert het niet. 

De problemen rond Maniche en zijn team voedt de geruchten dat de Portugese international wel eens naar het Italiaanse Fiorentina zou verhuizen. De voorzitter van de Italiaanse club, Pantaleo Corvino, heeft al meermaals een lofzang over de middenvelder afgestoken. Maniche speelde in het verleden al bij FC Porto, Dinamo Moskou en eventjes op huurbasis bij Chelsea FC.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties