Trond Sollied zegt nee tegen Fredrikstad

Trond Sollied zegt nee tegen Fredrikstad
Foto: © SC

Fredrikstad zit nog altijd zonder trainer sinds Knut Torbjørn Eggen in december ontslag nam. Ongeveer rond die tijd kreeg Sollied zijn ontslag bij het Griekse Olympiakos. Directeur Morgan Andersen besloot daarom om contact te nemen met Trond Sollied en te zien of hij eventueel geïnteresseerd was in de job. 

“We hebben een goed gesprek gehad maar ik versta wel dat het nog te vroeg is voor Trond om terug naar Noorwegen te komen. Hij heeft andere ambities en wil graag elders in Europa als trainer aan de slag. Desondanks was hij gevleid door ons aanbod”, volgens Andersen.

Het feit dat Sollied bedankte voor de job kwam niet als een verrassing voor Fredrikstad. “Eigenlijk wisten we op voorhand dat de kans klein was maar we wilden het in elk geval vragen, je weet immers maar nooit”, aldus Andersen.

Fredrikstad zoekt nu verder en heeft naar verluidt nog drie à vier andere kandidaten op zijn lijstje staan. Het is de enige club in de Tippeligaen die nog geen trainer heeft voor het komende seizoen. [AN]
      
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eliteserien

Nieuwste reacties