Shoukov overweegt snel te stoppen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Shoukov overweegt snel te stoppen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er naar uit dat Dmitri Shoukov snel gaat beslissen over zijn toekomst als voetballer. De 31-jarige aanvaller is van plan om te stoppen met voetballen omdat hij al twee seizoenen lang van de ene in de andere blessure sukkelt en hij verwacht dat hij niet snel fit zal zijn.

"Voor Twente en mij is het beter dat ik de club verlaat. Ik word gestoord van mijn situatie. Steeds maar die blessures. Dat is niet goed voor de club en mezelf. Ik blijf voorlopig in Enschede wonen. Het is moeilijk om te stoppen, het is een ander leven dat ik moet gaan leiden. Maar het is beter, ik zie er geen heil meer in", aldus de Rus tegenover TC Tubantia die één van de komende dagen een gesprek zal hebben met Twente-voorzitter Joop Munsterman.

Shoukov speelde bijna een jaar geleden zijn laatste competitiewedstrijd tegen Ajax Amsterdam. Ook speelde hij nog 34 minuten mee in het voorrondeduel in de Uefabeker tegen het Estse Levadia Tallinn wat voorlopig zijn laatste speelminuten waren voor De Tukkers. Shoukov zal na Giorgi Gakhokidze de tweede speler van Twente zijn dit seizoen die vroegtijdig afscheid moet nemen door blessures.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties