Savage speler drie in lijstje zwaargeblesseerden

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Savage speler drie in lijstje zwaargeblesseerden
Foto: © SC

Het zit Blackburn Rovers niet mee. Zaterdag stond Robbie Savage nog zijn Nederlandse ploegmaat André Ooijer uitvoerig te troosten nadat die zijn kuitbeen brak, maar nu is de Welshman zelf slachtoffer geworden van een beenbreuk in de wedstrijd tegen rode lantaarn Watford. De aanvoerder brak zijn been na een drieste tackle van Alhassan Bangura. Watford won de wedstrijd overigens met 2-1.

"Ik heb zojuist bericht uit het ziekenhuis ontvangen. Het is een breuk, maar hoe ernstig die is, weet ik niet. Mensen hebben me gezegd dat de tackle van Bangura niet de beste was, maar ik heb het niet goed kunnen zien. Ik zal er nog eens moeten naar kijken voor ik er een oordeel over geef", aldus Blackburn-manager Mark Hughes.

Blackburn Rovers kan in Ewood Park stilaan een revalidatiecentrum oprichten want de club heeft stilaan een aardig lijstje met zwaargeblesseerden. Eerst liep Steven Reid een zware blessure aan de kruisbanden op, Ooijer brak zaterdag zijn kuitbeen en gisteren was het de beurt aan Savage. Alle drie zijn ze vaste waarden in het team van Hughes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties