Drogba: 'Gekibbel niet goed voor de ploeg'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Drogba: 'Gekibbel niet goed voor de ploeg'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Britse krant The Guardian heeft Chelsea-aanvaller Didier Drogba aangegeven dat de ruzies tussen coach José Mourinho en clubeigenaar Roman Abramovich invloed uitoefenen op de prestaties van Chelsea. Zo werd er al her en der gespeculeerd dat Mourinho op het einde van dit seizoen de Londense club zou verlaten vanwege de machtsverhoudingen die heersen op Stamford Bridge.
 
“Kijk maar naar onze resultaten. Die spreken voor zich. Vanaf het moment dat de problemen zich voordeden, hebben die duidelijk invloed gehad op onze prestaties”, aldus de Ivoriaanse international.
 
In de titelrace in het Premiership heeft Chelsea ondertussen al een achterstand van zes punten op rivaal Manchester United. “Het is geen gemakkelijke situatie voor ons. We moeten als spelersgroep meer naar elkaar toegroeien en dit vergeten. Dat is het allerbelangrijkste. Maar goed, de media kijkt in dergelijke gevallen altijd naar het elftal in plaats van de hoofdrolspelers met elkaar te confronteren”, besluit Drogba.
 
Zondag is er weer FA-Cup in Engeland en dan ontvangt Chelsea in het eigen stadion de voormalige grootheid Nottingham Forest.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties