Huiswerk Lokeren bijna gemaakt

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Huiswerk Lokeren bijna gemaakt
Foto: © SC

Sporting Lokeren maakt zwarte tijden door: het staat op een bedroevende zeventiende plaats. Oorzaak daarvan was duidelijk het gebrek aan scorende spitsen. Dit probleem zou nu echter bijna van de baan moeten zijn. De Waaslanders onderhandelen nog met de Marokkaan Armoumen.

Roger Lambrecht was helemaal opgewekt toen hij eindelijk Slavo Muslin terug naar zijn club kreeg. De Serviër kon nog geen wedstrijd winnen, maar de voorzitter ziet het toch nog helemaal zitten. Hij is ervan overtuigd dat een team met zoveel kwaliteiten niet kan zakken. Lokeren versterkte zich dan ook met enkele goede spelers. Op het middenveld werd voor meer snelheid op de flanken gezorgd met Grégory Dufer en Marcel Mbayo, en voor meer kwaliteit met spelverdeler Ivan Jovanovic.

Het grote pijnpunt, de spits dus, begint ook stilaan vorm te krijgen. Muslin kiest voor een systeem met een centrumspits en daarnaast snelle flanken en trok in dat opzicht de Oekraïner Serhiy Kovalenko al aan. De spits wordt voor 6 maanden gehuurd van Standard. Lokeren wil echter ook een spits vastleggen voor een langere tijd en denkt daarvoor aan de Marokkaan Mohamed Armoumen. De spits speelt in Koeweit, maar is zaterdagochtend toegekomen op Daknam. Er wordt snel werk gemaakt van het contract, Armoumen kon Muslin en Lambrecht overtuigen op dvd. De voorzitter zegt al langer gecharmeerd te zijn door de Marokkaan.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties