Ogunsoto: 'Had vier keer kunnen scoren'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ogunsoto: 'Had vier keer kunnen scoren'
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Patrick Ogunsoto lijkt terug van weggeweest. De topscorer van Westerlo stond enkele weken droog, maar afgelopen weekend scoorde hij opnieuw twee keer tegen Beveren. Toch was Ogunsoto niet helemaal tevreden: "Ik had vier keer kunnen scoren!"

"Ach, met een beetje geluk scoor ik hier zelfs vier keer", vertelde de zwarte parel in Het Nieuwsblad. "Ik heb alle zuivere kansen niet geteld, maar het moeten er minstens vijf geweest zijn. Daarom zeg ik: met een beetje geluk. Dat we vandaag konden winnen, was een gevolg van het goede voetbal dat we hebben gebracht. Akkoord, we kregen ook de ruimte van Beveren, maar dat hebben we zelf afgedwongen. Ze moesten wel vooruit na die vroege treffer."

Ogunsoto heeft al dertien goals achter zijn naam, maar moet het topschutterstruitje wel laten aan Anderlecht-spits Mémé Tchité. Volgende week ontmoeten beide topscorers elkaar in Anderlecht - Westerlo. "Als ik die trui terug wil, en dat is toch het doel van elke spits, zal ik om te beginnen op Anderlecht minstens even vaak moeten scoren als Tchité. Ik ben er klaar voor, mijn maats evenzeer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties