Bayern wint, Bochum onderuit

Philippe Crols

Bayern München heeft nog eens een wedstrijd gewonnen. In eigen huis werd Bielefeld met het kleinste verschil geklopt. Nog op zondag slaagde Nürnberg erin te winnen in Bochum. Dat gebeurde in de absolute slotfase.

Bayern München - Arminia Bielefeld  1-0

Bayern München speelde een zeer zwakke wedstrijd tegen Bielefeld, maar de landskampioen zal allicht al lang blij zijn dat er eindelijk nog eens gewonnen werd. Een vroege goal van Makaay besliste de wedstrijd uiteindelijk en bleek voldoende te zijn voor de winst.

VFL Bochum - Nürnberg  0-2

Nürnberg won vorige week met zware 3-0-cijfers van Bayern en het zette die positieve trend door. De wedstrijd leek lange tijd ook geen winnaar te gaan krijgen, maar in de absolute slotfase kantelde het nog in het voordeel van de bezoekers. Saenko benutte de eerste mogelijkheid voor de bezoekers in de tweede helft. Dat gebeurde twee minuten voor tijd. Diezelfde Saenko maakte er in blessuretijd nog 0-2 van.