Cassano verlangt naar Serie A

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Cassano verlangt naar Serie A
Foto: © SC

Antonio Cassano wil zo snel mogelijk terugkeren naar de Serie A. Dat vertelt Franco Baldini, sportief directeur van Real Madrid.
 
“Cassano verlangt naar de Italiaanse competitie, maar voor het zover is moet hij terug zijn beste conditie terugvinden en aan spelen toekomen in de Primera Division. Anders vrees ik ervoor,” aldus Baldini. Aan speelgelegenheid ontbreekt het de aanvaller net. De voormalige AS Roma-speler is uit de gratie gevallen van trainer Capello en moet voorlopig niet op een nieuwe kans rekenen.
 
“Ik ben er van overtuigd dat als hij goed presteert op training dat hij Capello van mening kan doen veranderen, “ verklaart Baldini. “Maar het is net die spirit waaraan het hem momenteel ontbreekt.”

Het tekort aan speelgelegenheid baart ook bondscoach Marcello Lippi zorgen. “Hij is jong, getalenteerd en heeft nood aan wedstrijdritme. Hij moet zich eens afvragen hoe het zover is kunnen komen,” reageerde Lippi in Don Balon. “Bij Roma moest hij vroeger ook al vertrekken en nu lijkt het dezelfde kant op te gaan.”
 
Tijdens de winterstop meldde Inter Milaan al zich bij Real om een transfer van Cassano te bespreken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties