René Verheyen spreekt ook na ontslag

Philippe Crols
| 0 reacties
René Verheyen spreekt ook na ontslag
Foto: © SC

In navolging van Jan Ceulemans heeft ook René Verheyen een eerste maal gereageerd na zijn ontslag bij Club Brugge. Hij is nog altijd bitter als het over blauw-zwart gaat blijkbaar. 

Verheyen steekt in HLN van wal dat hij nog altijd een blauw-zwart hart heeft. "Maar ze gaan mij daar niet meer in de tribune zien. Men heeft mij te veel pijn gedaan", klinkt het. Verheyen snapt ook nog altijd niet waarom hij niet meer in Jan Breydel mocht blijven: "Ik had zogezegd geen ambitie meer. Wat is eigenlijk ambitie vraag ik mij af. Show maken of je werk goed doen? Ik deed altijd dat laatste, maar dat was blijkbaar niet goed genoeg. Mijn reputatie is in ieder geval zwaar geschaad. Men had desnoods mogen zeggen dat ik niet bekwaam was, maar niet dat ik lui was."

Ook heeft de ex-assistent nog wat te vertellen over Franky Van der Elst. "Ik heb sinds mijn ontslag niets meer gehoord van Franky. Ik neem hem ook niets kwalijk. Hij heeft er ten slotte niets mee te maken. Wel vraag ik me dikwijls af waarom hij destijds als enige mocht blijven." Over de huidige malaise bij Club is Verheyen duidelijk: "De samenhorigheid is er niet meer. Misschien moet de kern maar eens grondig uitgekuist worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties