Vlimmeren en Tienen spelen voor derde plaats

Rita De Meyer
| 0 reacties
Vlimmeren en Tienen spelen voor derde plaats
Foto: © SC

Alhoewel onderaan het klassement ieder punt belangrijk is voor enkele clubs om alzo de 13de plaats te ontlopen terwijl aan de top de titel nog enkel een probleem blijft voor Wezemaal en Anderlecht, valt er voor een neutrale toeschouwer volgende zaterdag niet veel te beleven. We moeten ons tevreden stellen met de wedstrijd K Vimmeren Sport – KVK Tienen, voor ingewijden wél een interessante ontmoeting.
 
Een derde plaats op het ereschavot staat op het spel. Vlimmeren bezit een uitermate jonge ploeg, in feite te jong voor deze ereplaats. Dit duidt op de povere kwaliteit van de huidige competitie. Tienen had in september titelambities maar staat ondertussen al 21 punten achter de leider. Zelfs het jonge geweld van Vlimmeren gaat hen met 3 punten vooraf. Tienen toch een ploeg met een resem speelsters met een pak ondervinding.
 
Bij winst voor Vlimmeren staat het brons binnen het bereik. In dit geval kan Standard op gelijke hoogte komen van Tienen en OHL op 1 punt. Wint Tienen dan blijft de 4de plaats echter behouden wegens minder gewonnen wedstrijden.
 
De vorige ontmoetingen eindigden telkens in het voordeel van Tienen met 1-2 en 0-2 doch beide ploegen hebben ondertussen grotendeels een ander speelstersbestand.
Vlimmeren heeft niets te verliezen, Tienen haar eer staat op het spel.
 
Een wedstrijd van goed niveau mogen we alleszins verwachten.
 
Leetereind te 2340 Vlimmeren (Beerse) om 15.00 uur.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties