Mourinho bekritiseert weer de concurrentie

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mourinho bekritiseert weer de concurrentie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea-coach José Mourinho kan het niet laten. De flamboyante Portugees neemt nog maar eens zijn concurrenten in Engeland onder vuur. Tegenover Skysports moeten Arsenal FC en Manchester United het ontgelden.

"Arsenal heeft fantastische voetballers, maar sinds ik hier in Engeland ben, konden ze niets meer winnen. Al jaren verliezen ze het kampioenschap, de Charity Shield en de League Cup aan ons. Het zijn nochtans absoluut briljante talenten en ze hebben een topmanager en het team heeft ook een fantastische toekomst. Maar ze hebben nog niets gewonnen", aldus Mourinho over The Gunners.

Ook Manchester United werd niet gespaard. "Dit is momenteel een seizoen waar Manchester United gespaard is gebleven van langdurige, grote blessures en dat iedereen beschikbaar was. In de Champions League winnen ze dankzij een discutabel doelpunt in Lille. Ze gaan naar Fulham waar ze eigenlijk verdienen om te verliezen, maar toch gaan ze er winnen. Zelfde verhaal met Tottenham. Bij een 0-0-stand duikt Cristiano Ronaldo naar de grond, krijgen ze een strafschop en winnen ze uiteindelijk met 4-0. Het ziet er naar uit dat alles in hun voordeel valt, maar dat is voetbal", besluit Mourinho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties