Sheringham kan uitbollen in Australië

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sheringham kan uitbollen in Australië
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Engelse ex-international Teddy Sheringham heeft een aanbod gekregen om zijn indrukwekkende profcarrière af te sluiten in Australië. Volgens de Australische krant Sydney Daily Telegraph zou Sydney FC graag beroep doen op de diensten van de aanvaller.

Sheringham staat momenteel nog onder contract bij de Londense club West Ham United, maar onder manager Alan Curbishley kan hij niet meer rekenen op een basisplaats. Sheringham is ten slotte ook al 41 jaar. Gisteren zat hij op de tribune in de spectaculaire wedstrijd van West Ham United tegen zijn ex-ploeg Tottenham Hotspur (3-4, nvdr).

Sydney FC heeft al laten weten dat de onderhandelingen over een overgang naar Down Under zijn gestart. George Perry, de voorzitter van de Australische club, is lovend over Sheringham. Hij vindt de aanvaller nog steeds op een hoog niveau voetballen en volgens Perry kan Sheringham met zijn ervaring de club naar een hoger niveau tillen.

De Sydney Daily Telegraph liet ook nog weten dat de club een poging heeft ondernomen om de Nederlander Jimmy Floyd Hasselbaink weg te halen bij Charlton Athletic, maar de eisen van de aanvaller lagen voor de Australiërs te hoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties