Club en A'lecht verkopen stadionnaam nog niet

Club en A'lecht verkopen stadionnaam nog niet
Foto: © SC

RC Genk zal voorlopig de enige club blijven die zijn stadionnaam verkoopt aan een sponsor. Andere topploegen als Anderlecht en Club Brugge denken daar voorlopig nog niet aan al denken ze wel beiden aan een nieuw stadion. 

Jacques Denolf, onlangs gepromoveerd tot persverantwoordelijke bij Club Brugge, zegt dat het verkopen van de naam van het stadion voorlopig totaal niet aan de orde is. "Voorlopig spelen we in een stadion dat eigendom is van de gemeente. We kunnen de naam zelfs niet veranderen", aldus Denolf in Het Nieuwsblad. Wat als de club straks in Loppem gaat voetballen? "Dat is een ander verhaal, maar het is nog te vroeg om daar een zinnig antwoord op te geven. Ik las al dat het Dexia-Arena zou worden, maar dat is nog veel te voorbarig", besluit Denolf.

Ook bij Anderlecht lijkt een Fortis Arena nog ver weg. "Ik vind het een heel goed initiatief. Maar het Constant Vanden Stockstadion zal alleszins niet meer van naam veranderen. Geen Kriek Arena neen (lacht) en ook geen Kriek Primeur Arena als we kampioen spelen. In een nieuw stadion zou een gesponsorde naam wel tot de mogelijkheden behoren, maar er zijn daarover nog geen gesprekken gevoerd", aldus commercieel directeur Chris Lioen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties