Troosteloos gelijkspel voor Reds

Steven Vanmeert

Zwakke wedstrijd,geen doelpunten

In een erg zwakke wedstrijd tussen Villa en Liverpool bleef het zoals het begon 0-0
Het was Liverpool dat de beste kans kreeg via Fowler. Pennant gooide voor vanop rechts maar Sorensen redde de kopbal van Fowler knap,we speelden toen al 90 minuten. Fowler was de licht geblesseerde Steven Gerrard komen vervangen na 83 minuten.
Het zegt veel over het verloop van de wedstrijd.
Barre weersomstandigheden maakten voetballen ook niet makkelijk maar van teams als deze mag je toch meer verwachten,helaas bleven de fans op hun honger en verder als halve kansen en pogingen die doel misten kwamen ze allebei niet.
Liverpool en meer bepaald Pennant ontsnapten aan rood in de 80e na natrappen van Pennant.
Desondanks dit gelijkspel komt Liverpool dichter op concurrent Arsenal dat later op de dag met 1-0 veerloor bij Liverpool's stadsrivaal Everton(o ironie). De goal van Everton viel in blessuretijd.

In de stand telt Liverpool nu 54 punten uit 30 wedstrijden,1 minder dan Arsenal maar die hebben nog 1 wedstrijd tegoed.
Op 31 maart staat Liverpool-Arsenal op het programma.

Aston Villa: Sörensen,Cahill,Bouma,Mellberg,Bardsley,Barry,McCann,Petrov,Agbonlahor,Carew,Young(Berger 81')

Liverpool: Reina,Riise,Agger,Carragher,Finnan,Aurelio,Mascherano,Sissoko(Alonso 59'),Gerrard(Fowler 83'),Bellamy(Pennant 72'),Kuyt

Boekingen: Petrov,Carew,Mascherano,Bellamy,Pennant