Van Bronckhorst terug in De Kuip?

Dries Olaerts
| 0 reacties
Van Bronckhorst terug in De Kuip?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Verdedigt Giovanni Van Bronckhorst binnenkort weer de kleuren van Feyenoord? Best mogelijk, gezien de openlijke liefdesverklaring van de Nederlandse international. Ondanks een recente éénjarige contractverlenging sluit de huidige linksback van Barcelona een overgang allerminst uit.


'Als voetballer weet je dat een overeenkomst niet zoveel voorstelt. Eerder verliet ik reeds Arsenal, ookal had ik daar toen nog een driejarige overeenkomst. Daarom hou ik alle opties open komende zomer. Dat Feyenoord er momenteel sportief niet al te goed voorstaat deert me niet. Ik stelde eerder al dat je Feyenoorder bent in goede én slechte tijden.'

De Nederlandse Molukker kwam reeds eerder uit voor de Rotterdamse club. Hij speelde er tot 1998, toen hij de overstap maakte naar het Schotse Glasgow Rangers. Van daar ging het naar Arsenal, om uiteindelijk in 2003 in Catalonië te belanden. Vorig jaar maakte Van Bronckhorst deel uit van het team dat de Champions League in de wacht sleepte, maar dit seizoen komt de verdediger minder in actie. Voornaamste reden is het rotatiesysteem dat coach Rijkaard hanteert, waardoor de Braziliaan Sylvinho heel wat speeltijd 'pikt'.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties