Club Brugge wil Colpaert en Vandenbergh

Thomas Dubois
| 0 reacties
Club Brugge wil Colpaert en Vandenbergh
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Kevin Vandenbergh en Steve Colpaert staan in verregaande belangstelling van Club Brugge. Dat meldt het Het Laatste Nieuws in z’n maandageditie. Vorige week nog kondigden ze bij Club Brugge aan dat er een viertal transfers gerealiseerd zouden worden. Een officieel bod is er nog niet voor Vandenbergh, de informele contacten waren er wel al tussen Devroe en Racing Genk, de club van de Rode Duivel.
 
Vandenbergh mag mits een goed bod weg bij Racing Genk waar hij nog een contract heeft tot 2009. De spits is nog maar 23 jaar, maar heeft al meerdere jaren eerste klasse erop zitten bij eerst Westerlo en vervolgens Genk. Zelf zou hij niet negatief staan tegenover een overgang. Club moet dan wel voldoen aan de eisen van de speler. Genk betaalde voor de spits 1 miljoen euro, en die zullen ze wel willen recupereren. Volgende week speelt Vandenbergh met Genk in en tegen Club Brugge.
 
Steve Colpaert staat in de belangstelling van verschillende clubs vertelde z’n manager Patrick De Koster. “Namen ga ik niet noemen, maar ik kan inderdaad bevestigen dat clubs uit de brede (sub)top hun oog laten vallen op Steve”, vertelt hij in HLN. Daarbij is Club één van de meest genoemde namen. Colpaert is een belofteninternational die momenteel bij FC Brussels speelt. De speler wordt er dit jaar 21 en staat bekend als een secure verdediger.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties