Julio Baptista is niet graag in Londen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Julio Baptista is niet graag in Londen
Foto: © SC

Het verblijf van Julio Baptista in Engeland zou wel eens van korte duur kunnen zijn. De Braziliaan is immers niet graag in de Engelse hoofdstad. Hij kan er niet aarden en overweegt dan ook een terugkeer naar de Spaanse Primera Division.

Julio Baptista speelt voor één seizoen op uitleenbasis bij Arsenal. Hij werd geruild met Antonio Reyes die één jaar op dezelfde basis mag spelen bij Real Madrid. Aan het einde van de huurovereenkomst kan dan beslist worden of de speler definitief wordt aangeworven.

Baptista twijfelt alleszins over een langer verblijf in Londen. "Ik kan niet tegen het weer in Engeland. Je krijgt hier één dag zonneschijn en dan weer dertig dagen regen. Mijn vriendin en mijn moeder zijn zelfs bang dat ze de zon hier nooit meer te zien zullen krijgen. Ze verlangen terug naar het leven in Madrid", aldus de middenvelder in de Engelse krant The Times.

Naast het weer is ook het spel dat in Engeland gespeeld wordt, niet datgene wat Julio Baptista graag heeft. "Gelukkig speel ik zelf bij een voetballende ploeg, maar die teams uit het noorden van Engeland zijn verschrikkelijk. Ik heb wedstrijden gespeeld waar de vleugelverdedigers dertig keer die bal naar voor knalden. Ik verbaas me nog altijd in het feit dat men hier een corner leuker vindt dan een mooie truc", besluit de Braziliaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties