Prime serveert spannend voetbalweekend

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Prime serveert spannend voetbalweekend
Foto: © SC

PSV gaf de laatste weken een comfortabele voorsprong uit handen en doet er vanaf nu best aan alles te winnen, om te beginnen de kraker tegen Utrecht, onze Match van de Week. Spanning genoeg ook aan de top van de Primera División en in Engeland, waar Tottenham en Arsenal dit weekend strijden om een Europees ticket. En in Duitsland is Bayern nog niet uitgeteld voor de titel.

Match van de Week

Eredivisie:

Utrecht - PSV (met commentaar van Bram Lambert)
Zondag 22/04 om 14.10 uur op PRIME SPORT

In de Nederlandse Eredivisie wordt het een superspannend slot. PSV, AZ en Ajax worden slechts gescheiden door twee punten. PSV staat er nog altijd het beste voor. Twee keer winnen en het kroont zich opnieuw tot landskampioen. Maar de jongste maanden bleek dat de Eindhovenaren wel eens een steekje laten vallen. Met de moeilijke uitwedstrijd naar FC Utrecht voor de boeg zou de stand er na de voorlaatste speeldag weer helemaal anders kunnen uitzien.

Bundesliga

Stuttgart - Bayern (met commentaar van Luc Van Doorslaer)
Zaterdag 21/04 om 15.40 uur op PRIME SPORT

In de Bundesliga deed de top vier wat het moest doen: winnen. Ook Bayern liet zich niet verrassen door Leverkusen, ondanks een weergaloos doelpunt van de Oekraïner Andrej Voronin. De 'rekordmeister' maakt zo nog altijd kans op een derde titel op rij. In Stuttgart kan Bayern alvast een gouden zaak doen. Winnen betekent dat het in de stand over Stuttgart wipt...

Premier League

Tottenham - Arsenal (met commentaar van Geert Heremans)
Zaterdag 21/04 om 13.40 uur op PRIME SPORT

Tottenham en Arsenal maken allebei een nogal ongelukkig seizoen door. Uitgeschakeld in de FA Cup en op Europese niveau, en ook in de Premier League spelen ze niet de rol die ze hadden gehoopt. Het onderlinge duel wordt vooral voor de Spurs zeer belangrijk. Bij winst komen ze op plaats zeven, de laatste plaats die recht geeft op Europees voetbal. Arsenal moet Everton en Bolton afhouden met het oog op de Champions League.

Primera División

Villarreal - Barcelona (met commentaar van Gui Polspoel)
Zondag 22/04 om 20.55 uur op PRIME SPORT

Zonder het goed en wel te beseffen, deed Barcelona afgelopen weekend een schitterende zaak in de Primera División. Het kroop tegen Mallorca door het oog van de naald, maar het pakte wel drie punten. Iets waar de concurrenten uit Sevilla en Madrid niet in slaagden. Met nog acht speeldagen te gaan staat Barca plots vier punten los...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties