Oper en Roda vinden elkaar (nog) niet

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Oper en Roda vinden elkaar (nog) niet
Foto: © SC

Roda JC is tevreden over zijn Estse aanvaller Andres Oper en wil hem een contractverlenging aanbieden. Beide partijen geraken er echter niet uit. In Kerkrade zouden ze graag het volgend jaar aflopende contract van Oper met twee jaar verlengen, maar de Estse spits is nog niet overtuigd. Chiel Dekker, de zaakwaarnemer van Oper, liet weten dat het verschil tussen wat beide partijen wens, vrij groot is.

"Als dit Opers eindstation moet worden, mag daar wel iets tegenover staan. Hij heeft ook al een bepaalde leeftijd bereikt. Het zou goed kunnen dat Andres nu zal uitkijken naar een andere Europese club, want spitsen zijn momenteel veel gevraagd in het Europese voetbal. We wachten nu rustig af", aldus Dekker in de krant De Limburger.

Bij Roda zijn ze onaangenaam verrast door de opstelling van Oper en diens zaakwaarnemer. Huub Narinx, directeur van de Limburgse club, kan niet begrijpen dat de Est niet akkoord gaat met het voorstel die volgens Narinx goed in elkaar zit. "Ik zal gaan overleggen met zijn zaakwaarnemer. Als blijkt dat we na een week onderhandelen niet tot een akkoord kunnen komen, gaan we misschien moeten vaststellen dat het niet gelukt is", aldus Narinx.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties