Amazou en Bras tekenen voor Berchem

Steven Bologne
| 0 reacties
Amazou en Bras tekenen voor Berchem
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vierdeklasser Berchem Sport heeft na de thuiswedstrijd tegen Eendracht Aalst nog twee nieuwkomers aan het lijstje inkomende transfers toegevoegd. Het gaat om twee aanvallend ingestelde spelers die vooral op het middenveld aan het werk zullen zijn.
 
Van Leopold Ukkel komt de 20-jarige Imad Amazou over. Het betreft een aanvallende middenvelder die ook op de flank uitgespeeld kan worden. Hij doorliep het meerendeel van zijn jeugdopleiding bij Eendracht Aalst waar hij gedurende twee en een half seizoen deel uitmaakte van het eerste elftal. Dit seizoen ontbolsterde Amazou volledig bij Ukkel. De laatste weken schitterende Amazou en wekte hierdoor interesse op van tal van clubs, Berchem zat er echter korter bij. 
 
Van Grimbergen komt dan weer de 20-jarige Arnaud Bras over. Deze linksvoetige flankspeler was de voorbije drie seizoenen aan de slag bij Grimbergen. Zijn jeugdopleiding genoot hij bij KV Mechelen, op 17-jarige leeftijd debuteerde hij bij Grimbergen in het eerste elftal. Hij wekte de voorbije jaren trouwens de interesse van de scouts van Germinal Beerschot.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties